x 

Košarica je prazna.

PONTOON 21 Psychogun 2019

Cijena: 165,00 €
Model
Odaberi model
Opis

PSYCHOGUN serija štapova uvijek je bila posebna što se tiče dojmova njenog rada. Na primjer, postoji mišljenje da bi jigging štapovi trebali imati izuzetno brzo djelovanje/akciju ali oni koji su koristili jigging opremu s prvom generacijom ovih štapova potvrdit će da je njihovo djelovanje, naime, Sensitive Fast - savršeno. Oni koji vole različite vrste mamaca reći će isto kao i pobjednici najprestižnijig turnira u ribolovu. Od metalnih žlica, silikonaca, voblera... ribolova različitih vrsta, uključujući i ribolov pastrva. Svi bi trebali znati da se za takav ribolov i ovu vrstu štapova umjereno brzo smatra najboljim izborom.

Drugim riječima, prije više od 10 godina kada se pojavio Psychogun bio je ispred svog vremena. Za njegovu izradu dizajnirano je posebno vreteno. Mnogi ljudi to kažu ali za Pontoon21 Psychogun istina: - za svaki model izračunat je dizajn blank-a (geometrija) kao i sastav materijala izrađen od visoko-modularnog grafita. Upravo taj pristup omogućuje postizanje ove jedinstvene vrste akcije koja se zove: Sensitive Fast.

Štapovi Psychogun imaju jedinstvenu kombinaciju krutosti i elastičnosti duž CIJELOG štapa, uključujući i vrh, štoviše, izuzetno je osjetljiv. U ovoj seriji dizajneri nisu pokušali postići prosječnu akciju, više ili manje prikladnu za sve stilove, ali slikovito rečeno, stvorili su efekt transaktivnog pamćenja (za svaki trenutak aktivira se njegov najvještiji dio).

Deset godina od prve prezentacije Psychoguna pojavili su se novi materijali, tehnologije i komponente. Za novu generaciju Psychogun štapova najzanimljiviji su odabrani sa stajališta glavnog koncepta serije. Svaki model Psychoguna ima svoje ime koje upućuje na njegovu poželjnu upotrebu, ali definitivno ne jedinu.

Vrlo dobro bacaju, savršeno predstavljaju mamac i sigurno dohvaćaju ulove. U svakom slučaju, Psychogun nije "za svakoga", morate se naviknuti na ove štapove i onda im samo vjerovati. Neće vas iznevjeriti. To je dokazala prethodna generacija.

Karakteristike:
- individualan dizajn za svaki model
- kombinacija visoko modulnih materijala od ugljičnih vlakana (Toray - Japan)
- Fuji Alconite KR Tangle Free
- Fuji TVS + TVSK držač role
- ručka od EVA pjene visoke gustoće

Dostupni modeli:

Model: Akcija: Dužina: Test(gr): Test(Lb):
PGSS752MMSF Sensitive Fast 2,26m 5,0-18,0 5-14