x 

Košarica je prazna.

GAD Harrier 2019

Cijena: 102,20 €
Model
Odaberi model
Opis

GAD (Global Anglers Dedicated) - zasebna linija štapova za ribolov, istaknuta u posebnoj publikaciji, koja, po mišljenju Pontoon21, je posebice važna u našem vremenu.

Serija štapova GAD iz Pontoon21 tvrtke je spoj između profesionalnog i onog ''običnog'' ribolova. Znači, ribolovni štap koji će donijeti zadovoljstvo i rezultate ribičima te isto tako pružiti profesionalne značajke. GAD serija štapova je spremna za ribolov sa svim suvremenim metodama i tehnikama. Vrlo je privlačna svojom cijenom no isto tako vrlo je dobro opremljena kvalitetnim Fuji vodilicama i držačem role te blankom. Pontoon 21 nije s ovom serijom mislio na masovnu prodaju jeftinih štapova, već da izradi kvalitetnu seriju s odličnom opremom za čiju se cijenu dobiva jako puno.

GAD Harrier 2019 je najmoderniji primjer takve vrijedne - i jednako rijetke u našem vremenu - dobre performanse, pozornost proizvođača na pouzdanost prilikom stvaranja "radnog stroja" stroja za predenje. To je u suprotnosti sa željom mnogih marki da slijede moderni "trend", tj. Težnju za "preosjetljivošću", "bestežinskom" i razrađenim dizajnom. Harrier nije poput njih - i to je dobro.

Značajke GAD Harrier 2019.:
    -Prstenovi: Fuji K-serija protiv preklapanja (Tangle Free) - prstenovi s Fazlite umetcima.
    -Držači rola: VSS
    -Ručka - razmaknuta, materijal - EVA - visoka tvrdoća. Ergonomija ručki svakog GAD Harrier modela je poboljšana - geometrija elemenata je neznatno promijenjena u odnosu na prethodne serije.
    -Materijal je kombinacija grafitnih materijala srednjeg i visokog modula nove generacije, a proizvodi ga korejska tvrtka Hankok na osnovi karbonskih vlakana japanskog koncerna TORAY.
    -Specijalizacija: Modeli Harrier Extra Fast prvenstveno su usmjereni na jigging. Brzi modeli omogućuju jednako dobro manipuliranje mamcima svih vrsta; među njima, kratki modeli (do duljine od 7'6 ”, 2.28 m) su najrelevantniji za animaciju grubih voblera, dok su dulji najsvestraniji.

Dostupni modeli:

Model: Akcija: Dužina: Test(gr): Test(lb):
HAS662ULF Fast 1,98m 1,0-7,0 3-6
HAS762MHF Ex. Fast 2,28m 5,0-25,0 8-17