x 

Košarica je prazna.

GAD Gancho 2023

Cijena: 69,90 €
Model
Odaberi model
Opis

GAD GANCHO 2023 – moderna revizija superpopularne serije štapova. Potpuno novi blankovi, drugačiji tip opreme i istovremeno svima tako prepoznatljiv bezobrazno minimalistički, a istovremeno vrlo udoban dizajn potiče želju ne samo da uzmete GANCHO u ruke, već odmah odete u ribolov. I biti će uspješan u svemu jer štap je sposoban učiniti puno.

Od prve generacije, modeli GANCHO dizajnirani su prvenstveno za ribolov mamcima koji zahtijevaju aktivnu animaciju i kontrolu izvlačenja, a prepoznati su po svojim visokim performansama, udobnosti i pouzdanosti. U prošlosti su prioritetni mamci za ovu seriju bili vobleri, spineri i žlice. No, evolucija postupno briše jasne granice između vrsta mamaca, a GANCHO 2023 u potpunosti zadovoljava te trendove, vješto upravlja modernim mekim plastičnim mamcima s nekim značajkama «wobblera» (kao što je «rolling» Awaruna iz Pontoon21) – u tu svrhu, Serija 2023 ima povećanu osjetljivost uz poboljšanje ukupne izdržljivosti. Konkretno, pecanje u travi se iz mučenja pretvara u težak, ali sasvim izvediv zadatak. Zadržavajući poznatu i razumljivu ponudu modela, tvorci nove generacije GAD GANCHO značajno su proširili granice udobnog ribolova. Ugodni u rukama iskusnih ribiča i ljubazni u rukama početnika, ovi su modeli traženi za sve uvjete ribolova i bilo koju razinu ribičkih vještina.
Važno je napomenuti da su GAD Gancho štapovi uvijek bili traženi među ljubiteljima ribolova baitcasting priborom. Ova serija prema uvriježenom mišljenju – najbolji izbor za početnike u zabacivanju, vrijedna je jer predvidljivo i «jasno» radi pod opterećenjem, a to vam omogućuje da brzo i bez tradicionalnih mučenja svladate različite zabačaje svojom baitcasting rolom. Zanimljivo, postajući iskusniji, ribiči ne odlažu ove naizgled obične štapove za pecanje, jer iza vanjske jednostavnosti stoji precizan izračun svih parametara. Zato su godinama vjerne službe Gancho osvojili povjerenje mnogih profesionalaca na dugim putovanjima i teškim uvjetima ribolova!

Bilješka:
Kombinacija i obrada Hankook materijala temeljenih na japanskim Toray vlaknima prilagođena je za svaki model. Time se postiže optimalna ravnoteža raspodjele opterećenja tijekom rada štapa, kao i povećanje osjetljivosti uz poboljšanje ukupne izdržljivosti.

Komponente GAD 2023 Gancho štapova:
     -Fuji Alconite vodilice u okvirima protiv petljanja – provjeren i pouzdan izbor komponenti; individualni uzorak postavljanja za svaki model, koji je oduvijek označavao GAD štapove za pecanje, pružajući i izvedbu s modernim pletenim konopima na zabacivanju, kontrolu izvlačenja i optimalnu raspodjelu opterećenja za pouzdano držanje ribe tijekom borbe;
     -Fuji SKDPS skeleton tip držača role s EVA umetkom i «toplom» KDPS/ASH maticom. Sofisticirani ribiči će cijeniti da su niti sada prekrivene EVA materijalom.
     -Dijelovi ručke izrađeni su od gustog materijala EVA 80, koji bolje odolijeva prljavštini i ne smanjuje osjetljivost na dodir.

Dostupni modeli:

Model: Akcija: Dužina: Test(gr): Test(lb):
GAS702LF Fast 2,13m 3,0-12,0 4-10
GAS702MLF Fast 2,13m 4,0-16,0 6-12
GAS702MF Fast 2,13m 7,0-25,0 8-17
GAS702MHF Fast 2,13m 14,0-48,0 12-25
GAS762HF Fast 2,28m 18,0-63,0 17-35
GAS762XHF Fast 2,28m 21,0-84,0 20-40