x 

Košarica je prazna.

AnglersZone

GAD Harrier

GAD_Harrier_588f93e83d854.jpgGAD_Harrier_588f93e83d854.jpg
Cijena s PDV-om (bez popusta):
Cijena: 880,00 kn
Model
Odaberi model
Opis

GAD (Global Anglers Dedicated) - zasebna linija štapova za ribolov, istaknuta u posebnoj publikaciji, koja, po mišljenju Pontoon21, je posebice važna u našem vremenu.

GAD_Rods_0002_Harrier

Serija štapova GAD iz Pontoon21 tvrtke je spoj između profesionalnog i onog ''običnog'' ribolova. Znači, ribolovni štap koji će donijeti zadovoljstvo i rezultate ribičima te isto tako pružiti profesionalne značajke. GAD serija štapova je spremna za ribolov sa svim suvremenim metodama i tehnikama. Vrlo je privlačna svojom cijenom no isto tako vrlo je dobro opremljena kvalitetnim Fuji vodilicama i držačem role te blankom. Pontoon 21 nije s ovom serijom mislio na masovnu prodaju jeftinih štapova, već da izradi, kvalitetnu seriju s odličnom opremom za čiju se cijenu dobiva jako puno.

GAD_Rods_0000_Harrier_2

Serija GAD Harrier osmišljen u tradiciji zapadnjačkog stila izrade - svi modeli imaju veliku rezervu snage i izvrsno su balansirani. Za učinkovitu kombinaciju tih osobina se koristi srednji i visoki modul grafitnog materijala u približno jednakim omjerima. Modeli serije GAD Harrier omogućavaju razumno rukovanje i garantiraju čvrstoću pri korištenju.

Značajke:
- stvorena visoka taktilna osjetljivost te održavanje čvrstoće štapa pomoću kombinacije srednje i visoke modularnosti grafitnih materijala proizvedenih od korejske tvrtke Hankook temeljene na karbonskim vlaknima Japanskog koncepta Toray!
- Fuji vodilice - aluminijev oksid (O ring)
- Fuji IPS držač rola za maksimalno prijanjanje

Trenutno dostupan model je extrabrzi (ExtraFast) - izvrstan za jig ribolov - preporučuje proizvođač. 

Model: Akcija: Dužina: Test(gr):  
Cijena:
HRS802MMHXF Extra Fast 2,44m 10,5-35,0   880,00kn