x 

Košarica je prazna.

AnglersZone

GAD Fair

GAD_Fair_588f92d7a4ce9.jpgGAD_Fair_588f92d7a4ce9.jpg
Cijena s PDV-om (bez popusta):
Cijena: 380,00 kn
Model
Odaberi model
Opis

Nova serija štapova za spin brenda GAD - dobar eksperiment jasno pokazuje da su visoke tehnologije proizvodnje i vješti inženjeri u stanju provesti potrebne parametre pomoću ne samo sofisticiranog luksuza, već i sa jednostavnim materijalima i komponentama dostupnima svima. Drugim riječima, jednostavna stvar od iskusnih majstora - na to uvijek ide veliki naglasak.

GAD_Rods_0011_Fair

U proizvodnji FAIR serije  štapova koriste se jednostavni ali pouzdani oblici karbonskih vlakana ojačani plastičnim vlaknima. Također, na štap su montirani visokokvalitetni prstenovi Kigan 3D OxLite s umetcima od brušenog aluminijevog oksida te dobar korejski držač role.
Ovi štapovi nisu napravljeni da bi okretali glavu od njih samo zato što nisu napravljeni od visokokvalitetnih i rijetkih materijala već je njihova namjena da je pristupačan svim ribolovcima kao i ribolovcima početnicima koji uz ovaj štap dobivaju visoki i sasvim pristojan standard.

GAD_Rods_0010_Fair_1

Brza akcija i odgovarajuća elastičnost dopuštaju korištenje FAIR štapova u vrlo različitim okolnostima. Štapovi se odlično snalaze sa raznim modernim jig ribolovom, omogućuje da odradite sve potrebne manipulacije s wobblerima različitih dizajna i namjene, te imaju snage za metalne varalice.

Izbor materijala i oblik štapova FAIR izrađen je od visoko kvalificiranih stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom stvaranja raznih svojstava štapova u raznim cjenovnim rangovima. Oni znaju što je potrebno i kako to postići.

DOSTUPAN MODEL:

Model: Akcija: Dužina: Test(gr): Test(lb):
Cijena:
FRS662MLF Fast 1,98m 3,0-15,0 5-12 380,00 kn